Javni stanovanjski sklad Mestne občine Novo mesto je pričel s predajo prvih stanovanj upravičencem, ki so na podlagi Javnega razpisa za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem prejeli najvišje število točk na objavljenih prednostnih listah. Trenutno je na razpolago 14 stanovanj, večina od teh je bila v lanskem letu prenovljena. Današnjega dogodka predaje dveh stanovanj na Kandijski cesti 42 se je poleg direktorja Javnega stanovanjskega sklada Mestne občine Novo mesto udeležil tudi župan Mestne občine Novo mesto Mag. Gregor Macedoni in novim stanovalcem ob tem zaželel veliko družinske sreče ter jim ob tem predal simbolično vselitveno darilo.

V naslednjih dneh bo Javni stanovanjski sklad Mestne občine Novo mesto predal še 8 stanovanj v svoji lasti, 4 stanovanja bodo predana upravičencem s strani družbe Zarja d.o.o. Zavedamo se, da je čakajočih na stanovanje še veliko upravičencev, če ne prej, se bo številnim od teh izpolnila želja po lastnem domu ob pridobitvi novih neprofitnih najemnih stanovanj v Podbrezniku.

Povezava do novice na spletni strani Mestne občine Novo mesto: https://www.novomesto.si/dogajanje/novice/2023050509191128